Interim personeel en organisatie

Interim P&O

Voor het aanvullen of vervangen van de HR capaciteit in uw organisatie. TreffenT werkt als businesspartner maar kan ook operationeel actief zijn.

Meer over Interim oplossingen

P&O voor MKB

MKB bedrijven zijn uniek en hebben eigen uitdagingen. TreffenT kan u helpen met uw vraag en passende oplossingen ontwikkelen en implementeren.

Meer over MKB oplossingen

De kracht van HRM

P&O (Personeel & Organisatie) of de engelstalige variant, HRM (Human Resource Management) is het vakgebied van mensen die verantwoordelijkheid dragen voor processen van organisatie- en personeelsontwikkeling.

P&O aspecten staan nooit op zich. Ze zijn een onderdeel van de interne en externe omgeving van een organisatie.

 

MC Kinsey

7S - model van McKinsey.

 

Neem vrijblijvend contact op

 

HRM door TreffenT

TreffenT staat voor een integrale benadering van P&O aspecten.

Clara Boel kijkt met u naar de toekomst. Welke veranderingen komen er in de business en op de arbeidsmarkt? Hoe kan de organisatie hier het best op anticiperen?  Ze kan strategisch/tactisch aan de slag. Bijvoorbeeld meedenken in organisatieontwikkeling, een reorganisatie/transitie in gang zetten en meer.

Door ruime ervaring en kennis kan ze zowel MKB-bedrijven als grotere organisaties hulp bieden. Ze kan operationeel uitvoerend aan de slag. Bijvoorbeeld verzuimbegeleiding doen of meedenken in functioneringsvragen.